Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

va fan tog min bubbla vägen?? ge hit den!!

går ju sönder
armar och ben
kroppen lixom sprätter
åt alla håll
svävar runt i ett virrevarr
kaos
håller inte ihop!
hallå!!
var är klistret och min
bubbla som jag ska vara i
vem tog den?
hur ska jag få mig att stanna kvar i kroppen
om den ska hålla på så här?



tog ju bort bubblan för att känna

kom hit!
jag faller ju isär
ju




Fri vers av kråkan VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-20 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP