Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tetrisblock

Läs ett moln på min himmel,
läs en vänskap med en illusion.
För det spelar ingen roll att du bara är en blek bild,
när kärleken är lika äkta ändå.

Och mobilerna vibrerar runt omkring oss,
men aldrig är det min eller du.
Krossar drömmar som fallande tetrisblock,
till psykadelisk musik faller hoppet som snön.

För du rör vid mitt inre och lägger april i mina händer,
och ditt hjärta ber mig att gå.
Så jag slutar svara och ber dig existera,
tills bilderna av dig är tomma.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Linchibelle
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-10-20 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linchibelle