Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min bästa vän.


Elin

Vi går ut.
Köar i snöstormen,
häller i oss rödvinet som smakar vidrigt,
dricker bort allt vi känner.
Jag håller dig i handen och jag vet att du förstår allt jag vill säga,
men jag är tystnaden.
Och vi blundar för en dans.
(Dans la paranoïa
Dans la schizophrénia
Un maniacopéra
Pharmacopérave
I'm lost but I'm not stranded yet)

Vi ligger i din säng,
äter tablett efter tablett och
känner
ingenting.
Ditt rum snurrar,
& jag håller dig i handen.
Snälla släpp inte taget.

(Jag behöver dig så mycket.)

Vi sitter i ett fönster på kungsholmen,
och vi vet inte vad vi gör där.
& du blåser rök i mitt ansikte
& säger att du älskar mig
& just då
faller bitarna på plats.
Du håller min hand,
I'm lost but I'm not stranded,
yet.




Bunden vers (Annat versmått) av Linchibelle
Läst 125 gånger
Publicerad 2012-12-07 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linchibelle