Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

serenad (dämpad)

vad kan jag
i detta tala

du är inga frågor
för mig

mellan händerna har jag dig
det händer att jag fångar dig

och att jag släpper

kanske efter alla
frågor om det stora

sätter du en liten punkt

kan mitt enda svar vara
hur jag slutade rädas

inte lågorna
men släckningen




Fri vers av Marta
Läst 312 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-21 19:47



Bookmark and Share


  cilax VIP
så bra, så nära. kanske att rädas det själviska i räddningar
2012-10-22

    ej medlem längre
fint
2012-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta