Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom svaga

Och dom svaga
dom svaga

och dom svaga

dom som inte tar sig upp
som stannar kvar där dom
blivit tilltygade så illa
som tilltygar andra illa

den flaskan den flaskan och nålar i
armarna,piller i burkar, och inga pengar

pulver i små påsar

som intet knyter näven
som böjer huvudet
som hatar så mycket
som förgör sig själva

dom som blir förgjorda

som inte ser dom andra
som inte ser sig själva
och inte vågar nånsin
se sig själva i spegeln

dom svaga

vem vaggar trasiga
vem vaggar enslingen
vem vaggar dom utan
att hugga dom tillbaka

vem vaggar dom svaga

vem slår och vem sparkar
och träffar också sig själv
vem sliter ut sitt hjärta

ingen är tryggare

vem är tryggare än ingen kan vara

Vem är den enda utan rädsla




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-23 01:03



Bookmark and Share


  Nanna X
åå gillar mycket, både innehåll o form, särskilt upprepningarna
2012-10-23

  Daniel_78 VIP
passar bra till din profilbild, att läsas.
kraftfull text som bör framföras bra.
2012-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP