Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan

~~~


i värmen
mellan din sömndruckna kind
och min

pulserar tryggheten stilla




~~~




Fri vers av Markattan
Läst 519 gånger
Publicerad 2006-02-13 10:10



Bookmark and Share


    steffe struts
väldigt fint fångat ögonblick!

gillar ditt sätt att uttrycka dig
och älskar innehållsrika kortisar!

stefan
2006-02-14

    ej medlem längre
Ååh så fin,
du är så duktig på sådana här känslofyllda fina kortisar
2006-02-13

  Gunwale VIP
Vad fint och stämningsfullt!
Den ogripbara känsla som bara finns där, plötsligt...här eller ingenstans eller där eller överallt...! Tack!
2006-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan