Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kopiera denna text och skriv dina egna ord underst.


Skrivstafett av Spanaren(Behöver 2 stycken rader av dig)

Denna extra läsning skriven av oss alla poeter kommer att bli
en rundresa i olika liv.
Så du hemliga vän vad har du för historia att berätta?
(Spanaren)


de röda siffrorna på klockan är 23.19
bland kvällslandskap vandrar själen omkring
(Anya)


Utan drömfångare blickade hon ut över oktobermorgonens
glimmande frostspegel och reflekterades ögonblickets vara
(Änglaljus)


Ett varande som lever sitt eget liv
från evighet till evighet.
(MatsMatt)


Jag har förstått att även evigheten är förgänglig och att
glittret i dina ögon är en kort tillfällig strimma av
universums ljus
(Linda CH)


Ödet färdas tveklöst mot livets väntande framtid
vi är källor att fyllas.
(Quasimodo)


Vill du vara med och sjunga?
En sång du aldrig tonsatt förut?
(annasofia.)


molnen glida lätt som vita
svanar över himlens sjö
(Jörgen Jalmo)


En skimrande bro av norrskens ljus
Skapar band för stjärnornas dans
(Lynx)


Och när morgonen grydde så kom det ned flygandes
en vacker liten ängel och hälsade på ifrån det blå
(Ken Cassel)


Oroligt blickar hon ut över nejden
det är bitande kallt och vinden viner...
(Black Hawk)


Så vackert och kärleksfullt regnet är just nu
det är rosa och doftar som dej om kvällen
(PetterM)


och inväntar snöklädda grenar
som renar bort alla gråmulna spår
(skira moln)


Om glädje, trygghet och hopp i världen,
det vill jag ge er alla på färden.
(ResenärGenomLivet)


kan ana karlavagnen bakom hustaken
månen sprider sitt ljus där jag står ser upp mot himlen
(anits)


Mitt skin är kallt av nattens vindar och avskildhet, är rädd för steg
men allt blir varmt och meningsfullt igen av någon känsla som inte verkar veta något om tid och rum
(the fool on the hill)

 

Följ med på en flygande färd
Dit våra drömmar oss bär.
(Tor-Björn Fjellner Mr T)

 




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 369 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-24 23:08



Bookmark and Share


  Annika Persson
Jag färdas på längdskidor i skenet,
som bedrar ljuvligt, som i drömmen
2012-11-04

  Annika Persson

Under snömåne färdas jag på längdskidor
med skenet över mig och farorna som
lurar bakom de närmsta barrträden,
ett troll viskar, jag lyssnar noga.




2012-11-04

  Ljusletaren
Underbart vad ni alla kan och jag njuter av ditt och alla andras bidrag. Bokmärkt/kram
2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)