Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kopiera denna text och skriv. dina egna ord underst


Skrivstafett av Spanaren (Behöver 2 stycken rader av dig.)

Denna extra läsning skriven av oss alla poeter kommer att
bli
en rundresa i olika liv.

Så du hemliga vän vad har du för historia att berätta?
(Spanaren)



de röda siffrorna på klockan är 23.19
bland kvällslandskap vandrar själen omkring
(Anya)



Utan drömfångare blickade hon ut över oktobermorgonens
glimmande frostspegel och reflekterades ögonblicktes vara
(Änglaljus)



Ett varande som lever sitt eget liv
från evighet till evighet
(MatsMatt)



Jag har förstått att även evigheten är förgänglig och att
glittret i dina ögon är en kort tillfällig strimma av
universums ljus
(Linda CH)



Ödet färdas tveklöst mot livets väntande framtid
vi är källor att fyllas.
(Quasimodo)



Vill du vara med och sjunga?
En sång du aldrig tonsatt förut?
(annasofia)



molnen glida lätt som vita
svanar över himlens sjö
(Jörgen Jalmo)



En skimmrande bro av norrskens ljus
Skapar band för stjärnornas dans
(Lynx)



Och när morgonen grydde så kom det ned flygandes
en vacker liten ängel och hälsade på ifrån det blå
(Ken Cassel)



Oroligt blickar hon ut över nejden
det är bitande kallt och vinden viner...
(Black Hawk)



Så vackert och kärleksfullt regnet är just nu
det är rosa och doftar som dej om kvällen
(PetterM)



och inväntar snöklädda grenar
som rensar bort alla gråmulna spår
(skira moln)



Om glädje, trygghet och hopp i världen,
det vill jag ge er alla på färden.
(ResenärGenomLivet)



Han öppnade ögonen och såg henne le.
Du slumrade till, ta lite kaffe, sa hon.
(Olof Lagerhorn)




Fri vers av Olof Lagerhorn VIP
Läst 219 gånger
Publicerad 2012-10-24 23:20



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Underbart och åter underbart vad du och alla kan *njuter*
Bokmärker ... tack/kram
2012-10-25

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Hm. Det verkar som om stafetten har grenat sig.
Här är adressen till en gren som hann växa åt ett annat håll:
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=1540242

2012-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Olof Lagerhorn
Olof Lagerhorn VIP