Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vILL iNTe!

förstå någonting
vill inte se det där
jag VILL inte
jag vill ha
jag tror jag ska banka huvudet i väggen
så jag får ögon som ett får
och hjärna inte fungerar
bara agera som en ansvarslös
mupp
sen gräva ett djupt
jävla
håll
att gömma mig i
tills allt bara
är bra




Fri vers av kråkan VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-25 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP