Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EN ANNAN HIMMEL..


Drucken av Dig var jag, Din sol lyste starkt på mig- Du var levande
vi var levande i varandras närhet, Du och jag i varandras armar
vilade vi från all vardag- våra liv,-- så olika himlar,
De blev vår tillsammans. Jag som nästan alltid varit min egna portvakt
öppnade upp för Dig, De skyggaste orden fanns hos oss.




Prosa av annalöfqvist
Läst 231 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-25 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annalöfqvist