Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att veta att livet är en resa där handlingen skrivs om var dag.


Supernovans trohet

Solen lös in i ditt öga

Du viskade en sanning jag inte förstod

Vinden viskade ditt namn

Jag kände din doft när vinden svepte in genom fönstret


Regnet mot min hud känns som dina fingrar

När det sköljs genom sand och tränger ner i marken

Försvinner den jag är genom tiden

Lämnar ett hålrum endast endast en supernova kan fylla igen


Har du någon gång velat spola fram tiden?

För att se om det du gör har en mening.

Det du gör tycks vara obetydligt för stunden.

Men i framtiden är det ett fundament.


För att du ska se vad du har gjort

Så du får veta vem du var

Och så att du får reda på vem du är och blivit.




Fri vers av Jorgmar
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-05-27 18:15



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, jag vill spola fram den. Till min död.
2013-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Jorgmar
Jorgmar