Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Det var bara katten"

Katten
står och krafsar på din dörr
i evigheter
ber om att få komma in
tillslut låter den så desperat
att du släpper in den

Du ångrar dig
får inte tag i den för att kunna slänga ut den
du vill inte riktigt heller
den är ju så söt
så mjuk
inger ett lugn

Men den tuggar på dig
äter upp dig
den måste ut
Du försöker flera omgångar
du får till slut ut den

Men snart står den och krafsar på din dörr igen




Fri vers av Eline Brofjorden
Läst 180 gånger
Publicerad 2012-10-28 23:17



Bookmark and Share


  Ritzu
Avliva katten
Och skaffa en hund istället
2012-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Eline Brofjorden
Eline Brofjorden