Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stress

Stress

Stress

Alltid stress

Ingen gör något

Bara vi

Stress

Stress

Skrik

Tjat

Stress

Ingen gör något

Bara vi




Fri vers av Eline Brofjorden
Läst 200 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-12-06 20:42



Bookmark and Share


    Upplandspoeten
Visst känns det så ibland, inget man vill ha direkt. Väl skrivet
2012-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Eline Brofjorden
Eline Brofjorden