Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad vänskap

Vi sitter
Några säten ifrån varandra
Vi ser på varandra

Jag på dig
Du på mig

Båda när den andra inte ser
Ibland möts våra ögon
Då blir det pinsamt

För trots våran tidigare starka vänskap
Så kan vi inte längre prata med varandra




Fri vers av Eline Brofjorden
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-06 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eline Brofjorden
Eline Brofjorden