Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oavbrutet

inget är föränderligt då allting är

nya modeller presenteras i en takt som ingen skådat och
som alla redan sett för mycket av
det är vår tids enda trygghet, att rörelsen är konstant
att drömmarna och sagorna, berättelserna, spelen
avlöser det verkliga så att vi utan att ens ha tro
upplever dess kontinuum och varför
skulle förresten mina krukväxter min kärlek min oro vara

mindre virtuell än

dina händer när du säger dem över
komplexet av radiovågor signaler genom luften flygande
nå, vem ändrar inte riktning efter stormarna
har då endast skillnaden essens




Fri vers (Prosapoesi) av Marta
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-10-29 10:56



Bookmark and Share


  cilax VIP
hur skulle det vara om du ersatte berättelserna med ett s-ord, det kunde blivit en spännande alliteration. sägnerna, sångerna, sinnena etc
2012-10-29

  cilax VIP
jag läser förtvivlan i texten, vackert
2012-10-29

  Marta
Råkade skriva för långa rader och får inte tävla. Men varsågoda!
2012-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta