Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske utan svar

 

Jag vet inte längre varför, jag så länge blev stående
ofödd i det cirkulära mönstret
Jag som en gång svävade bland dina sagor
dam och flicka lika, i ett sällsamt möte
i en värld av runda nosars filosofi
Kanske var jag för en stund ett misstag
Modellerat i ett skyttegravskrig mellan
de stora männens skor, tungsinne och papphattar








Övriga genrer (Drama/Dialog) av AgnesP
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-10-29 14:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vemodsvacker. "runda nosars filosofi".. tycker om texten
2012-10-29

  Nanna X
ja ack dessa papphattar, vad de kan sinka en.
2012-10-29
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP