Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagen en krönika


Dagen är en krönika

som inte går spårlöst

förbi

tillfälligheter skrivs

för att läsas

stavfel syns

för att rättas

någon korrekturläser

_________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-01 09:38



Bookmark and Share


  Minkki VIP
och läser...
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén