Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eschaton

vad kan säga mer
än det som upphör
gränsen och det som okänt
möter där det kända är för främmande

inget är så närvarande
som frånvaron
inget kräver svaret
så mycket som frågan

ändå: längtan
bortom det varande
skrämseln och åtrån
är kusiner

inget friar som ett domsord




Fri vers av Marta
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-01 16:58



Bookmark and Share


  Molgan
allt du skriver e bra Marta!
2012-11-17

  cilax VIP
bara så bra
2012-11-02

  Arowana
Mycket bra tyngd och eftertänksamhet här. Fick läsa flera ggr, men när jag förstod dina raders innebörd, såsom jag ser dem, blev texten en upplevelse.

Speciellt sista raden: "inget friar som ett domsord". Låter som Havamal.
2012-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta