Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLSLIG VÄNTAN

Jag är en brodd som vilat

och väntat i Guds hägn

Jag väntat

på ett överflöd av regn

Som skulle mej skölja

från en kall och mager jord

Till en mylla

djup och näringsrik

för mej ett dukat bord

Efter att ha väntat

och nästan givit upp

jag känner nu det spräger

och sjuder i min kropp

Nu sjunger i mej allt

som åren tystat ner

I min mylla

jag växer nu alltmer

Vill ännu vara kvar

i Guds stora hägn

men väntar inte längre

på att väckas

utav regn

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-02 16:50



Bookmark and Share


  ULJO
Makalöst vackert
2012-11-05

  Lars Hedlin
VAckra fina ord!
2012-11-05

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint det sjunger om det du skriver...
2012-11-02

    ej medlem längre
en underbar text...
2012-11-02

    ej medlem längre
Vackra är dina ord och känslan dom ger stannar kvar.

2012-11-02

  M M Mannheim VIP
Stor poesi skriven med inlevelse och sann känsla. Du har gjort det igen, skrivit poesi värd att ihågkommas.
2012-11-02

  aol
fart fläkt fint diktat vännen,
2012-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP