Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avförd

smyg mig bort
ut ur smärtan
smyg min själ
under vita lakan

upp allt som slumrat
allt som varit och är
flyktigt mitt hår
i sommarvinden

stryk mitt skinn
stryk mitt namn




Fri vers av Engel
Läst 459 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-11-02 19:53



Bookmark and Share


    Azra
Bra-
Som FAN
2012-12-01

    ej medlem längre
Du skriker...fast med små bokstäver...
2012-11-29

  Federico Romano
Håller med Noll..
2012-11-23

  Sebastian Noll
Gillar speciellt kontrasten mellan de två sista raderna. Skapar tyngd åt texten.
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Engel
Engel