Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blomstrigt.


Chrysanthemum


I en åker av regn och
döda soldater, klafsade jag;
Mina ben blev grå av dyn.

Morgonen därpå, skrattade solen
och bergen log uppe i det blå.

Kommer jag in i Liljan?

Växer in i Chrysanthemum, -
- det ljuva ödet?





Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 248 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-02 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf