Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Penselbyte

Målar i gråton;
november nu är konstnär

- färgpaletten gömd




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-11-03 15:13



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Oh här gillar jag djupet i dina ord.
Måste bara bokmärka/kram
2012-11-07

  Larz Gustafsson VIP
Underkänner totalt "hans" konst.
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP