Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lilla lilla dotter

tänker på dig
du lever
inne i
älskar
dig
du vackra
ängel




Fri vers av kråkan VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-11-03 17:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert och mycket sorgset..!!!
2012-11-03

    ej medlem längre
Fin lite bön!
2012-11-03

  Magica VIP
så smärtsamt...kram!
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP