Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vet inte om du vet att jag vet..

men jag vet
ändå
du kanske inte vet
på riktigt
vem jag är
spelar ingen
roll
heller
men
vet att jag vet
och det gör inget
hur du är
skam hittar man bara på själv
jag vet
det kommer bli bra
även om du tror

hittar på
annat
så vet

jag
även om du inte
vet




Fri vers av kråkan VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-03 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP