Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dialog med mig själv


skäms på dig!

lilla du
ibland är du dum
tänker saker som du inte borde
skäms!
gör saker som du vet
är fel
skäms!
fy och aj
du är dum
jaaaaaa!!
föööörlåttt!
men jag vILLL
och tänker INTE vara bättre än
såhär


du
är dum
som
dömmer
mig




Fri vers av kråkan VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-03 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP