Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om själen får berätta en saga

helt själv
så dansar hon
då kan hon sjunga
ja
då leker hon
låter livet som är ofarligt leka med henne
då får hon älska
känna
då får hon älska gubbar och söta tanter
bara för att
dom just är söta



älska
att få känna
när hud vill ha mer
då får hon sväva runt som älvor gör
överallt och ingenstans
bara där hon borde vara
alltid




Fri vers av kråkan VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-03 23:46



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
själens rörelse
2012-11-04

    ej medlem längre
Älska din nästa å människorna, sagt...
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP