Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅÅÅ..jag skulle vilja berätta för hela världen

fast varför
har lärt mig
att den ändå inte
förstår
vad
det var
jag
skulle säga




Fri vers av kråkan VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-05 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP