Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyttbestyr

Ett säkert sätt att minnas

hur mycket prylar man har

är att flytta...

om än bara 500 meter!

 

---------------------------
Först publicerad på http://twitter.com/MikroPoeten




Fri vers av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 379 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-11-04 01:16



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
:) Kanonbra..
2012-11-10

  Minkki VIP
Vad kul, grattis!
2012-11-06

  Bibbi VIP
Så sant.
2012-11-06

  Osvalds_Dotter VIP
Å ändå har man så mkt med sig i
varje flytt man gör,,
när ska man lära sig?
2012-11-04

  anits VIP
Så sant, det är ett bra sätt
att göra sig av med det som
man aldrig använder
2012-11-04

  ResenärGenomLivet VIP
Det där känns igen...kan vara bra också, för man gör sej av med en massa onödiga prylar...
2012-11-04

  Ljusletaren
Där satt den :-)
Bra ordat/kram
2012-11-04

    Upplandspoeten
Hehe, jadu så är det. Har flyttat några gånger jag med. Mycket att stå i med att damm,packa,diska,packa upp mm ;)
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)