Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur mycket kan man älska

sina barn
underbara
vackra
som är



inga ord
finns




Fri vers av kråkan VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-04 09:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte många ord i alla fall...
2012-11-04

    ej medlem längre
mm håller med..
2012-11-04
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP