Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har förstått nu en sAk jag trodde vAr tvärtom

min kropp
min själ
mitt jag
är samma!
det min själ säger utrycker kroppen
tydligt
alltid
varför annars kroppsminne om den bara varit ett hus?
varför annars hade den vridit sig mot
eller ifrån
utan hjärna
varför hade den annars så tydligt visat för mig
och andra vad mitt jag säger
varför annars
hade den haft så svårt för lögn

ja ja
ni kanske tycker jag är lite korkad
som inte förstått detta förut
men vadå!
man kan la inte vara bäst på
allt heller.....




Fri vers av kråkan VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-05 09:19



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Göteborgare? Det var en bra text i alla fall.
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP