Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sKa rida ut i sKogen och fråga trollen

en sak
ska fråga dom om
man kan få allt
man vill ha
tror dom tycker det bara man inte är för pengarkåt
kanske
dom kan ge mig en
formel
som löser allt?




Fri vers av kråkan VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-05 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP