Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbelfall

Björklöv som tårar;
tusen och åter tusen

- faller i stormvind




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2012-11-05 12:01



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Härlig text
2012-11-07

  Ljusletaren
Ser allt framför mig ;.)
Bra ordat/kram
2012-11-07

    salcin
mycket bra, ungefär som jag skriver:)
2012-11-06

    ej medlem längre
En mycket fin haiku som man kan tolka på mer än ett sätt!


Bokmärker!
2012-11-05

  Linda CH VIP
Den var mycket fin!
2012-11-05

  Gunnel Eriksson VIP
De är förvånansvärt många. löven.
Fin haiku.
2012-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP