Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sÖta herr och flörtfröken

leker
kärlek
hela
dagarna
muntrar upp
alla som går förbli
får dom att le glatt
åt deras söta kärlekslek
som bara
är!




Fri vers av kråkan VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-06 09:03



Bookmark and Share


  aol
vackert sant skaldat vännen,
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP