Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla Är Glada Här Ikväll.

Kroppar som surrar som malar kring ett ljus,
Jag undrar lyckligt hur jag hamnade i detta hus.

Marken är gul som senap, lampan lyser milt
Musiken pulserar, alla dansar vilt.
Jag ler, för alla är glada ikväll.

En fråga yttras genom en utsträckt hand;
Jag dras in i musikens glittrande brand.
Jag skrattar, för alla är glada ikväll.

Människan vars hand jag höll
Reste mig upp innan jag föll.
Jag dansar, för alla är glada ikväll.

En ostadig arm läggs om mig,
Kroppen skriker; ”Främling, jag tycker om dig!”
Jag sätter mig, för allt snurrar av glädje ikväll.

Han som jag dansade med nyss,
Sätter sig bredvid och ber hastigt om en kyss;
Jag ler, för jag är rusig av glädje ikväll.




Fri vers (Fri form) av Spacyhead
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-11-06 09:39



Bookmark and Share


  Kim VIP
Bra fokus. Ja tur det finns några ställen där vi fortfarande tillåts vara lite spejsade!

2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Spacyhead
Spacyhead