Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dEt vÄnder nu

tills nästa gång
livet
vill bråka lite
men
det vänder alltid

det har trollen lovat




Fri vers av kråkan VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-06 16:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns oknytt, fint...
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP