Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJUNG MEJ DIN KÄRLEK

Sjung mej din kärlek
med vaggande rytm

Håll mej
tills morgonen vaknar

 Tag mej och bär mej
uppå dina armar
vi är tillsammans på flykt

 På flykt
till kärlekens förlovade land
söker vi trygghetens strand

 Lägg mej på stranden
där vågorna viskar
ord som vi ej förmår

 Ty stum utav kärlek
vi ser på varann
Det
är det språk vi förstår

 Så
sjung mej din kärlek
med vaggande rytm
och jag vilar
i armar
så tryggt

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-06 17:28



Bookmark and Share


  ULJO
En fin text som borde tonsättas
2012-11-09

  Minkki VIP
vacker sång :)
2012-11-09

  Lars Hedlin
Vackert och levandes!
2012-11-07

  ResenärGenomLivet VIP
Underbart längtansfull...
2012-11-06

  M M Mannheim VIP
Fin kärleksdikt som låter som en sång när jag läser den. Skulle gärna sjunga till dig men har svårt att hålla rytmen.
2012-11-06

    ej medlem längre
Jag hör tonerna i dina ord...vackert och mjukt.
2012-11-06

    ej medlem längre
Ny musik, ny musik *ler*
2012-11-06

    ej medlem längre
stilla, och vackert....
2012-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP