Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ala hjärtans dag...vakande upp och ville skriva något som ja hmmm nått för min egen kärleks skull....den 12-åriga killen som, fortfarande bor i mig....poppoersi modell PPQ


jag vill känna

Det är så lätt att glömma
Det är så lätt att bara gå på
Tro att det är sant det som de säger
Allt det som tv visar
Och allt som står i radio
Men det är egentligen något annat
Det är inte det man vill ha
Jag vill ha dig

Jag vill känna dig
Jag vill veta allt om dig
Om vad som får dig att le så där
Jag vill känna dig
Din varma kind
Jag vill känna dina händer

Jag försöker vara med där ute i svängen
Jag försöker nå henne
Men hon ser mig nog inte
Vad ska jag säga till henne om hon säger hej
Det är ju märkligt att man blir 12 igen
Men det är något skönt i det
Jag vill säga att du är fin
Och att jag vill ha dig

Jag vill känna dig
Få höra om dina drömmar
Berätta om vad du känner
Jag vill känna dig
Din varma kropp
Och dina kyssar då du kysser mig

När du sitter där i min soffa och ler nervöst
Jag bara pratar på
Försöker hålla de där tankarna borta
Det vore så skönt att få vara nära dig
Och hur ska jag göra för att få komma nära dig
För du är så vacker, så jag vet inte vad jag ska ta mig till
Jag vill sjunka ner i soffan med dig
Hångla, känna och ta

Jag vill känna dig
Jag vill känna dig så jag vet vad du vill
Jag vill känna dig
Jag vill veta vad du vill utan att du säger ett ord
Jag vill dra mina fingrar över din hund
Jag vill känna med mina händer på din kropp
Och jag vill känna doften från ditt hår
Och jag vill känna värmen från dina kyssar
Jag vill
Jag vill ha dig älskling




Fri vers av PPQ
Läst 567 gånger
Publicerad 2006-02-14 09:46



Bookmark and Share


  Arowana
Men... "Jag vill dra mina fingrar över din hund"... Ska den raden vara så. Förlåt om det verkar som om jag anmärker...
2006-02-16

    tändsochslocknar
fin...tyckte mycket om det där att det är märkligt att man blir 12 igen, för det är precis så det är
2006-02-14
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ