Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen når sitt slut

~~~

helrundad måne
skymtar bakom molnridå

dagen når sitt slut


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 511 gånger
Publicerad 2006-02-14 10:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart stämningsfull natur-haiku,
gillar molnridån,
du är så bra på det här!
2006-02-14

    Bodil Sandberg
Mmmm...herregud så vackert
2006-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan