Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

änglaR

i
alla
former finns
fast vissa
av dom
är lättare
att
se




Fri vers av kråkan VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-07 22:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så sant,
så klart
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP