Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förmiddag

Stilla strilar ett blekt förmiddagsljus
försiktigt fram genom trädtopparna
Snötäcket ligger tunt,platt och blekvitt
döljer knappt blombänkens vissna perenner




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-11-08 11:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vackra ord!
2012-11-09

  anits VIP
Vackert och stämningsfullt
2012-11-08

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om din bild...
2012-11-08

    ej medlem längre
Vilken fin stämning det vilar hos dig.
2012-11-08

  bittemi VIP
Bra förmedlar du novemberkänsla i din dikt
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP