Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyla kan ge värme



Kotten vit av frost
När man andas
Små puffande moln
Ligger i snöhögen
En ängel jag gör

Kalla armar
Formar vingar
Viskar evighet
Solen värmer
Bygger en lykta

Snöbollar kramas
Vinden vänder
Snöflingor dalar
Stjärnorna tänds
Gula lampor

Vandrar hem
I hallens doft
Möter en famn
Kaffet väntar
Ett ljust är tänt




Lynx © M









Fri vers av Lynx63 VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-11-08 15:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härliga känslor..du delar..i bilder
2012-11-11

  Ljusletaren
Så ljuv känsla/kram
2012-11-09

  Bibbi VIP
Fint.
2012-11-09

    ej medlem längre
Här inns nästan allt, bara bönen som fattas! Fint!
2012-11-09

  ResenärGenomLivet VIP
Jag känner en gosig värme när jag läser din text...många små livshöjande ögonblick...fenomenalt...
2012-11-08

    ej medlem längre
gillar din text! bra..
2012-11-08

  Marianne Räf
Fint om kyla, bl.a. Något jag gillar, duschar kallt varenda dag.
2012-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lynx63
Lynx63 VIP