Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudvärk

Huvudvärk.
Ingenting kan betyda
det det egentligen borde betyda.
Ingenting kan betyda...
Huvudvärk.




Fri vers (Fri form) av Martin Hellberg Olsson
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-08 20:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Hellberg Olsson