Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fuSk

en gång förut har jag gjort såhär
försovit mig och sagt att barnen är sjuka
förra gången hoppa dom studsmatta i trädgården
när alla gick hem från skolan och skrek
VI ÄR INTE SJUKA LA LA LA LA!
humm och ja, man kan ju inte gärna be dom ljuga
ska bli väldigt spännande att se
vad som händer denna gång
spännande att se om jag även nu
måste stå för min dålighet
och skämmas




Fri vers av kråkan VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-11-09 10:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP