Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tAr med dröMMen

till verkligeten
blandar ihop dom båda
tar bara dom trevliga
mysiga sakerna
med
leker med dom
snurrar ihop dom
så verkligheten blir drömmen
drömmen blir verkligheten
och allt bara
är bra




Fri vers av kråkan VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-09 10:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP