Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dagen når sitt slut II

~~~

stillsamt spinnande
vaggar sinnena till ro

dagen når sitt slut


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 508 gånger
Publicerad 2006-02-14 16:36



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Tycker jättemycket om den här haikun....
2006-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan