Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jAg tänker såHär

att om man bara vrider
tårna mot varann
sådär
så man står
med underbena
så det lixom blir ett V
kan man ju snegla ner på
och få för sig
det är två
fast det bara är en



egentligen




Fri vers av kråkan VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-09 15:12



Bookmark and Share


  Svart svan
Äntligen en himmelskt vettig jordbunden, jordnära, förankrad och sansad poet som förklarar hur allt ligger till egentligen däruppifrån de vidsträckta visionernas sfär "This beats yoga by far"
2012-11-11
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP