Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till V.

Du är min trygghet
Mitt mod, min kraft.
Du får mig att känna mig rikast i världen.
Du äger mig, mitt hjärta och min framtid
Och du har allt i ögonvrån när du ler.

Ditt rosa ljus reflekteras i det jag ser omkring mig
Skapar nya färger
Dränker mig i generös värme.
Du rev ner alla hinder
Nu finns bara möjligheter
Nu har jag glömt
Vad det var jag var rädd för.

Nu finns inga nödutgångar
Eller falluckor kvar
Sneglar inte längre åt sidan
Allting finns rakt framför
Dit du går vill jag gå
Det du ser vill jag se
Det du drömmer om, vill jag vara med om att förverkliga.




Fri vers av Jonas Andersson
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-11-10 02:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Andersson
Jonas Andersson