Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärren

Kvinnan som ligger här bredvid
Har ärren kvar i hjärtat
Om jag lägger huvudet tätt intill hennes bröst
Kan jag höra ärren viska

Hon tror att ärren är ett hot,
Och gömmer dem så gott hon kan
Men när jag lyssnar riktigt, riktigt noga
Så hör jag - genom ärren - en liten flickas röst
Berätta historia efter historia.
Flickan är livrädd, men orden flödar fram

Och jag blir inte rädd
Jag vill inte fly
Jag vill bara sätta mig ner på huk,
Titta rakt in i hennes ögon
Och säga
"Jag älskar dig."




Fri vers av Jonas Andersson
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-17 09:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
vacker
tycker OM
2013-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Andersson
Jonas Andersson