Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Per

Nu åker jag samma väg hem igen.
Det fick inte du.
Jag åker hem till min älskade.
Jag önskar att du fick göra detsamma.

Jag önskar att katterna fick hälsa dig välkommen.
Att din älskade fick göra kaffe åt dig.
Att du fick titta ut över ängarna,
och skratta ditt bullriga skratt.




Fri vers av Jonas Andersson
Läst 217 gånger
Publicerad 2014-09-11 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonas Andersson
Jonas Andersson