Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dubbelmoral eller bara vrickad?


fullt hus

och tidig morgon
alla sover utom jag och djuren
jag älskar denna ensamheten
bara tid med mig själv
snart vaknar dom andra
och huset är fullt med fart
på gränsen till för mycket skulle vissa tycka
ändå
kan jag tycka
några till skulle få plats
trotts
jag älskar
ensamhet




Fri vers av kråkan VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-11-10 08:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackra utrymmen.

- Men lite egentid behöver vi alla för att kunna taga in alla utrymmen.
2012-11-10

    ej medlem längre
Varken dubbelmoral eller vrickad...;)) en uppskattning av den lugna stunden, håller med dig i de bra orden
2012-11-10
  > Nästa text
< Föregående

kråkan
kråkan VIP